ååh, blir så less !

fan ! va till läkaren idag, fick ju tid för nå veckor sen, skulle kolla priv resultaten som för övring var bra, förutom sänkan, tydde på att ja ha haft infektion i kroppen en längre tid. troligvis urin vägs infektionen ja fick redap åatt ja hade, som ja inte hade någon aning om, så vare bara att skriva ut antibiotika.:/ usch, hatar sånt . nu kan ja inte dricka i helgen heller. lr ja kan kan ja väl. men vet inte om ja ha sån stor lust eftersom ja inte vet hur antibiotikan tar då. och eftersom ja haft urin väga infektionen ett bra tag, läkaren sa nå månader. så ville han ja skulle börja kuren direkt, och ja förstår honom såklart, inte kul om den skulle dra sig till njurarna och bilda inflammation lr till och med gå så lågnt att man blir steril. nä fy fan va ingen trevlig dag hon läkaren de hära. började med ett smalj på läpparna, för ja ha ju tyckt ja mått bra, och ja trodde allt skulel stå så bra till. men men nej, ack så fel man kan ha.
sen frågade han även om ja åt kortison fortfarande, och ja svarade ja de gör ja. de ha ja ju äte ända sen ja fick diagnosen, men de sa han absolut inte va nå bra för mig, för de kunda på värka vissa funktioner5 i kroppe, och leda till njur svikt lr nått sånt. kmr inte ihåg. men i värsta fall kan de vara dödligt till och med. och då blev man ju inte glad precis. men han trodde inte att de skulle gå så lågnt för min del då, men ändå. man vet ju aldrig , med min otur lixom . nu kmr ja iaf få ta njur prover rätt ofta och kolla så allt funkaar som de ska.
aja, nog om de dära. usch ! nu ska ja lägga mig och sova, är så trött. sen blire heroes och mysa. och imorrn ska ja till skolamn, ja och jennie ska plugga in drinkar. :P
blki nog en helt okej dag faktiskt. :) i helgen ska ja och carro se på heroes nått. om nån nu kmr vilja umgås med mig eftersom ja inte får dricka är en annan femma, men annars får ja vara själv. funka ju de med.
hare bra suckers ! ;)

tisdag :)

idag ha ja vare på skolan, haft gjördis igen dårå ;)
hon ville kolla hurl ågnt vi hade kommit i serveringen. ha lärt mig bära fyra tallrikar på samma gång nu ;P
känner mig stolt * :D
men är väl inte så svårt egentligen ;P
sen efter skolan åkte ja hem och sov ett tagm nu ha ja nyss kommit hem. ha vare på hm på birsta och jobbat med inventering, va fasktiskt rätt kul .:)
imorrn blire skola. sen ska ja till läkaren min imorrn också. måste även kirra ny mobil, lr ja måste och måste. men skulle vilja ha en, såg ju carro fått en ny . så kanske ska smöra in mig lite extra hos henne ;P
aja, nu ska ja kolla om de finns nått och äta. sen blire dräggla kudde ;)
natti !

måndag !

idag åkte ja till skolan, snackade med stefan och fick veta att ja börja praktiken nästa vecka :)
så jävla skönt. nu slipper ja oroa mig för att ja inte kmr hinna med bartender tekniken med gjördis. så idag hade vi henne, kmr ha henne restenav veckan också. fick lära mig massa drinkar och så. och på torsdag lr fredag ska vi får börja göra dom också :D
så jävla kul, ja älska verkligen de . är så roligt och lära sig också. sjukt man kan sitta på en lektion och bara vilja höra mera och inte sluta dagen, de bruka ju vara tvärtom ^^
hehe, nu blire one three hiil. sen ikvälll blire kanske heroes igen, peter är ju bara för snygg. haha ha sätt alla avsnitt flera ggr nu, men kan inte sluta kolla. så jävla bra ;)

söndag!

jadu, helgen ha vare helt okej. i frtedags va ja hos tess och bara myste åt tackos, och såg på film :)
va roligt och umgås med henne faktiskt, saknar sommaren då vi umgiks hela tiden och vi jobbade tillsammans , men men. memories that you can't go back to. livet är ju så lixom. inte mkt att göra. aja, i lördags lr igår. så sov ja rätt så länge, och såg på heroes såklart ;)
sen hörde linda av sig, och vi bestämde att vi skulle dra ut. sen skrev även sophie til mig ocvh frågadev om hon fick hänka.:D
så de fick hon såklart, så ja åkte till linda, senk om även carro och sara. sen sophie såklart, sen även magda också. sen drack vi ett tag, sen fixade magda skjuts till oss. kåren blev de såklart, va helt okej där. men räknade på att de skulle vara mer folk och bättre musik. men men. när dom stängde där bestämde sig dom andra för att dra på efterfest, men ja kände att ja inte orkade. så ja ringde kex som då kom och hämtade mig, snäll som han är. :) wikke va med han också .:)
när ja kom hem slocknade ja på en gång, sov till typ halv tre idag :S
not like me ;)
haha
nu ska snart ja ner på stan med syster och hyra film, ha myskväll ikväll ;)
kmr bli nicigt de :D
imorrn ska ja på skolan och kolla om ja ska ha nån inlärningmed gjördis hur man gör drinkar, men vet inteo m hon kmr vara där. så får åka dit ändå och hoppas på de. snem åste ja även höra om ja kan få vara på aveny på torsdag iställe öfr imorrn kväll och så. annars kmr ja inte hinna plugga till provert. sa ju ja skulle kugga ;P
haha

måndag !

jadu, nu sitter man här och vänta på att id ska börja. då blire äta glass och mysa, sen ska ja nog lägga mig tidigt ikväll. va meningen tat ja skulle se några avsnitt av heroes. men dom ha inte hunna ladda nerä n. hata mitt internet. men imorrn blire nog heroes för hela slanten när ja kmr hem från skolan, i helgen blev de film och mys med madde och lars i fredags, i lördags blev de hemma kväll och i söndags också. hade ju inga pengar , annars hade de nog blivit utgång. men de får kanske bli nå framöver. digga inte krogen lika mkt längre dessväre. vet inte va de är med mig, men aa , funka gå ut ibland, men inte jämt . men de skulel ja inte ha råd med heller så .
imorrn äre prov också. haha fatta inte att hon kan sätta provet imorrn när tydligen hälften av klassen fått ig på de förra. hon hade rätta igenom halva högen och inte hitta en person som fått godkänt. antagligen för vi fått för lite tid.
men de verka hon inte fatta, förstår inte hur hon tänker. hurl ätt tror hon de är. och ha tre stora prov på mindre än en månad. de funka lixom inte. man hinner inte få in nått i skallen alls. men men, hon kansek inser de imorrn om folk kmr kugga , attt vi behöver mer tid de funka lixom inte. aja nog om de.
nu ska ja se på hitta hem , sen på id. och äta glass. uppdate later !





Tisdag !

Idag har de bara blivit pluggat och suttit vid datorn typ :P hehe, ha inte orkat så mkt annat. vet inte va de är medm ig nu för tiden, är så trött hela tiden .:S men men, imorrn blire skola iaf och prov. ska lbi kul och se hur de ska gå. men ha plugga lite iaf . så de känns skönt, annars i veckan blire mer plugg och så inför fredag för då äre också prov. känns som att de är prov på prov på prov nu, men de får man räkna med sista månaden, annars på fredag ska ja mysa med sophie :D ser fram emot de, va så längesen ja träffade henne. på lördag blire först och främst middag med klassen, ska bli jättekul. hoppas bara att folk tänker dricka och dra ut som vi andra ska göra :) hoppas även och träffa dig ute också. miss u *
men men, life goes on as you say !
nä nu äre tv. !

tjabba :)

ja idag äre torsdag, lr snart fredag .:P
kanelens dag ^^ hehe kan man väl kalla de lr nått sånt. är jävligt slut. men de får man vara ^^
idag ha ja vare på skolan och sutte och lyssna på mona när hon snacka i typ flera timmar. sen åkte ja och madde till stan och fixade sprit tills imorrn, då blireu tgång ;)
sen åkte ja hem och satt här och ¨t middag, sen åkte ja in och mötte carro och köpte ben och jerry göass. :D underbart goott. sen gick vi ut med lirah och såg på heroes såklart ;)

RSS 2.0