blä!!

Förlåt ja inte skrivt på ett jävla tag igen, inte hänt speciellt mkt förutom de vanliga, dvs , praktik, umgås med vänner, festar och plugga tillkörkortet. Nu är ja hemma i sdkönsmon, ha precis betalat massa räkningar, hatar att se kontot efteråt. när pengarna bara försvinner. :(. Får perngarna insatt på mitt konto imorrn också, så mamma gav mig pengar så ja fick köpa en anusdosa iaf. höll på att avlida utan snus idag på jobbet . man vill inte vara i närheten av mig, mitt humör pendlar verkligen upp och ner. Annars så har ja sjukt ont i ena mitt lillfinger också:( mamma tvingat i mig alvedon, kan inte böja de rakt.och de ha lixom vridit sig litegrand.:( ja hoppas inte att de är min sjukdom nu som gör så att mina fingratr börjar göra riktigt ont, får svårt med känsel och rörelse, de kommer hända nå ngång, men snälla. inte nu när ja verkligen behöver dom .:( Annars har ja haft en super trevlig helg, fast krogen är så sjukt överskattad. samma sak varje gång, vet inte hurm ånga gånger ja sagt de nu. Men fest är alltid roligare och socialare.:p SAKNAR SJUKT MÅNGA BETYDELSEFULLA MÄNNISKOR.! de va mkt bättre förr, saknar den gamla tiden.

Gatufesten, sjukt överskattad!

Då va sista dagen för gatufesten avslutad. slitade med att man drog dit på gratis dagen plus fredagen. och ja säger bara sjukt dyrt, och inte värt pengarna :(. ja hade sjukt kul , men önskar man träffat mer folk. Jag förstrå självklart att dom msåte ta betalt för att få hit artister och få de att gå ihop. men seriöst, 400 för en dag, och 700 för alla tre dar. de är sjukt. är fan billigare i längden att dra på en festival nästan och se minst 20 bra artister ist för att på själva gf bara kanske se 2-3 om ens de. nästa år ska ja fan gå 3 dagars ändå om de kommer bra artister och isf försöka få ihop ett riktigt bra umgänge till alla dar. på ett sätt äre synd att de kostar så mkt, för man vill ändå spendera tiden inne och dricka öl träffa folk, umgås och så ist för att bara sitta hemma. SÄNK PRISET FFS! .:P man får de ändå att gå ihop med tanke på hur mkt alkohol och mat som köps av folk;o. träffat lite folk och haft kul. men hade ja vetat att de skulle bli som de blev ändå så hade ja inte betalat 400 spänn på fredagen,150 högst. hann vara inne c.a 2 timmaar, folk vill ju hinna förfesta och jobba och äta middag också innan.bättre tider borde också fixas :p Nog om de, nu ska ja sova. imorrn blire kanske bada och åka båt, som skulle bli idag. men vädret va dock inte de bästa. så vi hoppas på bättre tider imorrn och framöver :). SUNNY DAYS ;)

24 år! :)

Jag har gått och blivit 24, kan ni tänka er. de är helt sjukt.sex år kvar tills man bli 30 lixom. födelsedagen va jättetrevlig, hade både släkt och vänner här. så nu ha man ätit fika säkert fyra dar i rad. Men ja klagar inte, jätteglad för alla gratulationer och presenter också. Annars ha ja påbörjat praktik igen, Chleo av alla ställen- smyckes affär. äslar smycken och de är sjukt roligt att ha Praktik där. ska vara där nurå i tre veckor, men hoppas att de lbi förlängt och att ja ha möjligthet till jobb-extra jobb sen. de ända som är synd just nu är att dom inte ha råd att helt tids ansälla någon eftersom dom nästan nyss tage över Chelo då. men de gör absolut ingenting. skulle bara kunna sitta där dagarna långa och göra smycken. idag ha ja gjort armband, de låter säkert svintråkigt. Men tro mig! När man väl börjat vill man inte slut, så man gör massa olika smycken som dom sedan säljer för en måttlig summa. tkr alla ska komma förbi och fynda. dom ha så sjukt mkt fint där. :)För människor i alla åldrar. kille som tjej!" Nästa vecka äre ju Gf också, då hoppas vi på lite mer kunder från andra håll. kul att dom ha insläpp precis utan för butiken med. så lär ju dra mkt besökare iaf :) Nä, nu ska ja nog ta och ringa Rubiela, ja ha sjukt tråkigt nu och vi ska tydligen hitta på något. Synd de är tråkigt väder bara. jag är på badhumör ^^ Syster ,Therese,Fredde och Hovling är på Peace and Love nu. hade gärna cokså vela befunnit mig där. Men får räcka med Sonisphere. ja är nöjd ändå. Man kan inte ha råd med allt häri världen även om man skulle vilja :p

RSS 2.0