lördag !

jadu, dagen började med att nina ringde och sa hon va sjuk, fick panik, vart skulle vi då förfesta och allt, och hur skulle vi komma hem , de vet vi fortfarande inte. men de omnrdar sig nog, i värsta fall blire ävl taxi, ska bi kul ikväll iaf, ska ner på stan nu med linda, och kolla på resa :) sen ska ivm öta jessica och madde, och vi ska på bitline, sen blire hem hit, fixa ornding, dricvka och swen ut röka vattenpipa, sen kmr carro också . och sen när vi blive litep å pickalurven bäre iväg till timrå, hoppas kex blir glad för min och lindas present xd haha de är ett skämt om du läser de hära jocke ;P men de fattaru nog.  ska bli kul ikväll iaf, nä nu måste ja fixa lite mer
hej hopp .

Dagen...

ja, bestämde mig för att skaffa blogg nyss då ;) hehe linda som sa de.
nyss komme hem från stan iaf, så nu är ja linda och carro här och inte gör så mkt, ja och linda ska ävl upp och äta snart.
Annars idag så ha ja bara vare på utbildningen och inte gjort så mkt, de gamla vanliga.  imorrn blire fest iaf, ska lbi kul de.:)
ikväll blire lugnt iasf, ja och linda ska mysa och se på film .:) äta grönsaker och dipp och så ;P sen imorrn ska hon sova här och vi ska ävl bara umgås och snacka massa skit och så. annars vet ja inte alls va som händer i helgen. nått hitta man väl på .:)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0