fredag =)

mitt internet ha inte funkar på ett bra tag, lr jo pappas. men ha inte orkat använt de lika mkt som förut, men nu är ja iaf tillbaka :) idag ha ja vare på stan med therese, vi har käkat på baugetterian, och gått på systemet. eftersom ja ska ut ikväll och fira tess som fyller 22. ska bli nice ;) ja ska tilöl tessan innan och käka middag och göra mig klar där. sen bäre av till tess på tjejförfest. sen blire oscar. räkna med en nice kväll.

liten uppdate

hallå där:) sorry ja inte upppdaterat på ett bra tag, men vårt internet hemma ha blive cp. så ha tyvärr inte funkar. just nus sitter ja på pappas dator. ja hoppas dom fixar vår rauter till veckan, för nu börja de bli tärt utan internet, går ju bra nå dar. sen bli man less. aja, ha iaf inte hänt så mkt. ha kört rätt mkt meed pappa. sen har ja kört med körskolan också, bara tage de lugnt hemma och myst på .hunnei med stan med sophie ha ja också gjort, och även ett nytt matställe, nancys. prova de. finns mkt och välja på , ligger typ mittemot bk ungefär i stan, rekommenderas, bra mat och bra priser under 100 lappen :).va där med mamma idag också och åt frukost, och hon vrkade mkt nöjd. sen drog vi hem, och tog med oss lirah bort till mormor och morfar och umgiks lite. imorrrn ska ja troligvis till cindy och plugga teori hela dan, fett trååk. men vi båda ha ju precis börjat och ha nött in ungefär samma saker, så vi ska fan hjälpa varann genom den skiten.:) ja och mamma ha sute och kolla på lgh, men finns fan inga. inga som passar just mi,g om de är nån här i sundsvall som vet nån lr några lgh utan insats med hyra på högst 3000 i månan får ni gärna höra av er haha. annars hoppas ja på jobb snart. men får se. ha iaf snacka med ams nu, och dom skulle kolla upp lite jobb som kanske passar just mig, men jobbigt är ju att ja inte får jobba 100% utan bara deltid till och börja med, men kanske bra de också så ja inte går för fort fram och sliter ut mig lr nått e första ja gör, hur som helst vill ja iaf börja jobba. för börja bli fett less på att bara vara hemmaa och inte göra ett piss nu lixom, vill ju börja tjäna pengar och så.längtar tills nästa fredag iaf,då blire fest med girlsen. tess ha ju fyllt år . ska bli fett nice och gå på oscar också. ha aldrig vare ute där. haha bara haft praktik ;)

trååk helg

torsdagen spenderades hos sophie, köpte massa gott och såg på skräck film. kom inte i säng förens halv sdex och klev upp ungefär ett. dock hade inte ja sovit nått alls typ pga motorvägen och dess bilar som far omkring utanför, jag har vädligt svprt för minsta ljud när ja ska sova jag ,p haha. aja, sen så åkte ja och tog prover på fredagen, åkte sen hem. köpte lite gott och spenderade kvällen framför tvn.:) mys de! på lördagen åkte ja och pappa och övningskörde. sen åkte ja hem och bara satt här och tråkade framför datorn, ville hitta på nått men blev aldrig av. idag har ja övningskört igen, och nu sitter ja här. väntar på att mamma ska iväg på ica och köpa nått ätbart till mig, sen ikväll ska ja till indy dricka lite vin och umgås =).

torsdag :)

idag har ja övningskört med körskolan igen, de gick bra :D men va värsta halt så fick typ panik ibland, för man kände verkligen i sväängarna att de va riktigt halt på vissa ställen, sen fick ja även tvärbromsa också. asläskigt, men kul. hehe, ikväll lt nu när ja ätit bäre av till sophie. ska sova där.vi ska se på film och snacka massa skit, ska bli asnice och träffa henne igen.:) ska även åka och ta prover imorrn igen, och de är bra för då¨bor sophie nära sjukhuset, så slipper man åka så tidigt :p sen efteråt får man väl se om ja och hon hitta p ånått igen . annars vet ja inte va ja ska göra. men på kvällen blire nog se på let's dance iaf, och på lördag blire nog köra med pappa. sen typ körslaget och mys på kvällen =)

helgen

i fredags var ja hemma hos lars med madde och honom och kollade på en massa skräck filmer, såg saw fem. p2 den sög, the munja lr the nunja lr nått sånt. sen dead friend. dom två sista var japanska. dom var typ bäst. men ha väl ändå sätt bättre. igår så tog ja de bara lugnt, såg på tvn och myste. sen hörde jennie av sig, åkte med henne och matias på max. fick i mig lite mat. träffade ingen ja kände fastän klockan var typ två och vi kom dit elva, helt stört. lr jo igofs, såg carro i driven ;). haha aja. sen åkte ja hem, somnade och sov fram tills ett idag, då såg ja på lets dance, men är fortfarande helt slut. så fundera på att sova etttag till nu . men så lär man ju kanske inte ska kunna sova ikväll iställe. jag skulle gärna vilja käka pizza lr nått sådant ikväll pga att mamma e sjuk och vi ha inget hemma. så de skulle vara så enkelt isf och bara ringa och beställa. sen gå och hämta lixom. men dessvärre kostade de ju pengar, och måste isf försöka övertala pappa och syster. aja, nog om de. nu blire sova ett tag. natti !

onsdag

idag ha ja inte gjort så mkt, ha vae ute och övningskört med pappa. :) gick bra som vanligt. sen åkte ja hem och hannn bara sätta mig här så hörde syster av sig, åkte ner på stan och åt med henne och tess på donken. sen så drog ja och syster hem och hämtade lirah, och gick till mormor och morfar, fikade och löste korsord och pratade och umgicks:) ikväll blire lugnt, ska kolla på grammis galan bara och softa framför tvn. imorrn ska ja ringa på ams och kolla om dom ha fixa nå arbete åt mig lr tänkt ut nått som skulle passa för mig och min arbets situation. ja hoppas på de bästa. orka inte leva på försäkringskassan längre, vill fan ha jobb och lägenhet så fort som möjligt. de är iaf mitt mål innan årets slut xD hur nu de ska gå. men men haha! på fredag blire sjukhuswet, ta prover igen. sen ska ja träffa madde och lars, ska e på film som vi inte gjort på år och dar känns de dom, bli även kina mat ;). på lördag coph söndag ha ja inget planerat än. får väl se vad som händer. tror ja ksa köra med papi iaf. men de bli nog på söndag :)

knasig kväll ^^

haha, ja drog som sagt ut igår. trode de skulle vara jättemkt folk ute, men ack så fel de visade sig man hade. aja, kvällen började iaf hos jennie ute i granloholm, ja och syster och hon satt och drack. sen missade vi såklart sista bussen. så vi fick ta taxi. men gick lika bra de, men hade ja veta att kvällen skulle bli som den blev hade ja fan inte betala taxi utan gått till stan iställe lr nått xD. haha, aja kom iaf till stan.gick på olearys först. där vare bara massa folk som kollade på hockeyn, och de såg fan stängt ut på alla krogar, aja till slut gick vi iaf upp till irish, där mesta av kvällen spenderades. jennies kompis samir ch nå kompisar till honom tydligen ägde harbit, så gick dit fick gratis sprit och mat , inte fel de. fixade sedan skjuts hem av kexi och johan. va väl hemma vid tre tiden , somnae direkt. kvällen funkade väl iaf bättre än och vara hemma. ikväll blire lugnt iaf. ska nog bara kolla på drömkåken och mysa framför tvn .

helg :)

igår så gjorde ja inte alls så mkt, såg på körslaget och bara myste. sen tänkteja lägga mig rätt tidigt igår, för ja var så trött. men så blev de inte. för klockan tolv hörde ja att syster sa att scream gick på tvn, så då gick ja ner och kollade på den med henne. sen så sov ja först till ungeäfr halv ett. klev upp och duschade och åt lite, sen la ja mig igen ett tag, och mamma kom och väckte mig och sa att vi skulle käka på kina ikväll :) ska bli så gott. men ja ha ingen aning om vad ja ska äta. ha blviit rätt kräsen näre gäller sån mat , men får ävl se. nått ska väl gå an ;) sen blire ävl hem och bara mysa framför tvn antar ja ,p.

nyår och lite utöver.:P

på nyår va vi först här hemma med mamma och pappa och åt mat, ja och syster. vi år potatis klyftor med fläskfilee som va inrullad i bacon, och vitlök och citron och basilika som mamma gjort. asgott. åt hur mkt som helst ;) haha. sen så fixade vi i ordning oss, och drog på förfest hos tinas kompis malin här på skönsmon, lr ja rättasre sagt hennes moster va vi hos. där blev de lite kaos, orka inte skriva allt som hände, men de funkade iaf. vid halv elva kom daif och hämtade oss, och skjustade mig och syster till sofia i ljusta. där festen va i full gång, mkt trevligt. även om ja va hur trött som helst, alltging gick så fort. kändes som man bara hann dit . sen drog alla vid halv två, och då drog ja och yster mot bussen, där vi möttes av en mamma och en liten flicka ute med en hund, hann inte reagera innan ja märkte att hunden kom springande mott oss, tydligen hade hunden blivit rädd för raket lr nått och typ mamman hade väl släppt lr att hunden tage sig lös. iaf så bad ja min syster ta tag i kopplet och ge tillbaka hunden till mamman och diottern snäll och fröstående som vi är, ja och syster eftersom vi ha hund och vet att dom är rädd för smällare ochallt så, så är vi ju mkt hundvana. hur som helst, mamman tog av min syster kopplet och sa till son dotter nu går vi härifrån, sen kollade hon askonsrigt på mig och syster. inte ETT TACK FICK MAN! idooter. vafan trorom och tänker med egebntligen, typ att vi skulle ta hunden ifrån dom heller xD fan vissa människor kan inte ha nå vett i skallen alls. bli så less på sånt dära. hatar verkligen människor som inte kan tacka . hur svårt äre , menar fel och säga ber om ursäkt tack så mkt för att ni hjälpte oss, hade de vare bättre att hunden sprunge iväg då ? skulle ni som läser detta gjort e lixom ? ;S haha helt stört. aja, nog om de. annars va nyår helt okej.:) i torsdags lr igår blev de lugna gatan,sov rätt länge. sen kollade ja coh syster på parlamenet tio år och sen på E.T! älska den filmen ;) haha. och idag ha ja vare och fått min sista sendoxan behandling, känns bra :) proverna såg också mkt bra ut, så nu hoppas ja dom håller sig därom var ungefär ett bra tag framöver. sen åkte iaf ja och syster på stan. gick och åt på kebab city, sen köpte vi massa gott som vi hade tills ikväll, ochh hann även förbi ams, där ja lämnade lite papper. sen åkte vi hemm, kollade på tvn och väntade på mat. sen ha vi nyss kolla klart på sagan om ringen och myst på . nu tänkte ja sova. imorrn blire grönsaker och sipp framför körslaget. msåte kolla. min kompis eva, och en ja köänner som heter ola. som ja jobbade lite med på oscar. är ju med i lagaylias lag ;) hihi. annars blire lugnt imorrn och påå söndag, kanske kör lite med pappa nått också. aja :) sov gott hurrni !

RSS 2.0