Torsdag! :)))

Precis kommit hem från affären, vare ute och gått med Madde, och hennes lilla hund. sjukt skönt att få lite frisk luft efter att nästan vare inne hela dagen. Var nere på stan en sväng förut och åt lite mat med Carro på Cleo,sen drog ja hem och Emil kom förbi på lite kaffe och umgicks ett tag, skönt ändå att ändå unna sig och ha de sociala kvar när man pluggar. Tkr ja är duktig och få klar uppg ändå, fastän ja umgås med famil och vänner. För mig äre viktigt att alltid kunna prioritera ovasett om man plugga lr har ett jobb lixom, kommer aldrig gå in så pass mkt för plugg lr jobb att ja skulle utesluta de sociala livet helt och hållet. Skulle må sjukt dåligt då. Nä, men nu blire få i sig lite mat, magen min kurra. Sen blire aa och plugg resten av kvällen, trevlig helg allihopa! :)

Nu vare ett tag sedan!

yeah, jag har precis börjat plugga naturkunskap b.Något som krävs för att söka apotekstekniker osm ja bestämt mig för att plugga tll. Tror de kan bli bra, känns som om ja äntligen hittat något som passa mig, men får väl se. En annan rolig grej är att körkortet kan bli klart i sommar, säger inte för mkt. Men ja skall göra mitt bästa! ^^ Även fått mina pengar från csn idag. Dom var mer än välkommna om man säger så, mamma och pappa ha lagt ut hur mkt som helst för mina räkningar, så ha haft tur om man säger så. Nä, nu ska ja möta upp mamma och gå och fixa lite äreenden innan de lbi fortsätta plugga!

eeyyyläään!

tatueringen är äntligen klar, och kunde inte blivit bättre, helt klart över mina förväntningar. :) Nu sitter ja och väntar på att sophie ska ringa, ska ner på stan och äta lunch och kolla läget litegrann. Får se vad som händer och sker ikv, inget planerat . Men kommer bli några vita helger framöver nu, dels för att spara pengar och för att ja behöver de. ha säkerligen druckit och vare ute på krog och festat meer än 10 helger i streck nu, så nu fåre vara nog ett tag. ^^ trevlig helg på er alla!

gaddning på g!

K'äka massa piller ja, Annars äre väl inte så mkt som hänt, satt på vårdcenrtalen i fyra timmar igår för att de visade sig ja ha fått en baktierie infektion i ett av mina utslag. trevlig värre. så nu käka ja pencillin. haha, man är väl van! Nä, nu blire ta en pencillin tablett till och mysa ner mig till nått på play och invänta Tessan, för att senare dra och gadda mig.bli nog lugnt för mig i helgen ser de ut som. Får se hur länge sophie stanna kvar, plus att krille kommer hem igen imorrn.Så bli nog massa galenskap ändå, skulle inte förvåna mig. Nä, trevlig helg allihopa! =)

Sthlm!

Helgen i sthlm var awesome! sjukt varmt,underbart hotell mat, och frukost, Dirty dancing va grym!:) Söndag kväll när jag kom hem så kom Frida och sophie och hämtade mig, spenderade natten hemma hos dom. Jag och sophie såg massa film och bara myste på! Igår skulle ja egentligen på gravkullarna och pirat picnicen. Men va så sjukt trött och less så jag pallade inte. Blev sova tidigt ist, nu ha ja massa öl kvar att spendera när de händer något annat trevligt, alltid nice! Var ner på stan en sväng med Tessan förut, sjukt mkt folk, och härligt som fan i solen, äntligen är sommaren här! :) Nu blire kaffe och vänta på att sophie och Pau ska höra av sig, ska ner på stan och kolla läget. Sen får ja se om de kanske bli upp till Linda och Sigge en sväng senare, va längesedan nu! :/

RSS 2.0