ååh, blir så less !

fan ! va till läkaren idag, fick ju tid för nå veckor sen, skulle kolla priv resultaten som för övring var bra, förutom sänkan, tydde på att ja ha haft infektion i kroppen en längre tid. troligvis urin vägs infektionen ja fick redap åatt ja hade, som ja inte hade någon aning om, så vare bara att skriva ut antibiotika.:/ usch, hatar sånt . nu kan ja inte dricka i helgen heller. lr ja kan kan ja väl. men vet inte om ja ha sån stor lust eftersom ja inte vet hur antibiotikan tar då. och eftersom ja haft urin väga infektionen ett bra tag, läkaren sa nå månader. så ville han ja skulle börja kuren direkt, och ja förstår honom såklart, inte kul om den skulle dra sig till njurarna och bilda inflammation lr till och med gå så lågnt att man blir steril. nä fy fan va ingen trevlig dag hon läkaren de hära. började med ett smalj på läpparna, för ja ha ju tyckt ja mått bra, och ja trodde allt skulel stå så bra till. men men nej, ack så fel man kan ha.
sen frågade han även om ja åt kortison fortfarande, och ja svarade ja de gör ja. de ha ja ju äte ända sen ja fick diagnosen, men de sa han absolut inte va nå bra för mig, för de kunda på värka vissa funktioner5 i kroppe, och leda till njur svikt lr nått sånt. kmr inte ihåg. men i värsta fall kan de vara dödligt till och med. och då blev man ju inte glad precis. men han trodde inte att de skulle gå så lågnt för min del då, men ändå. man vet ju aldrig , med min otur lixom . nu kmr ja iaf få ta njur prover rätt ofta och kolla så allt funkaar som de ska.
aja, nog om de dära. usch ! nu ska ja lägga mig och sova, är så trött. sen blire heroes och mysa. och imorrn ska ja till skolamn, ja och jennie ska plugga in drinkar. :P
blki nog en helt okej dag faktiskt. :) i helgen ska ja och carro se på heroes nått. om nån nu kmr vilja umgås med mig eftersom ja inte får dricka är en annan femma, men annars får ja vara själv. funka ju de med.
hare bra suckers ! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0