föra natten på primero :D

gick hyffsat bra ikväll ändå,. kanske inte så mkt folk, ggick mesto ch plockade glas, men blev en och annan cider och öl i baren, sen fick ja göra en gin fizz åt en tjej, och en p2 till carro också.:)
så de va rätt nice, askul att ja får öva på drinkar, de är ju de osm är roligast lixom .:P men även kul och bara häva öl och cidero ch ta emot beställningar.
men anneli ha lovat mig att hon och ja ska börja öva på drinkar nu, bågra i taget så ja inte får massa i huvudet på engång, då kan de ju gå helt knasigt lixom. speciellt om man är stressad. hehe, men ja är nöjd med kvällen iaf, träffa lite folk man känner också .:)
nu ska ja sova tänkte ja, ska ju upp i tid imorrn vokså eftersom sabina kmr, vi ska köpa mat och mysa först, sen blire ävl umgås med lite folk och så, de bli nog nice hoppas ja.
nu till veckan börja ja fyra på måndag. så bli nog kvällar nu framöver också, sånt gillar vi, mera sova ut lixom. vettefan hur de kmr bli till helgen som kmr, om de bli nå jobba då, helst vill ja fira sabina, men måste ja jobba så måste ja, den 30 och helgen där blire ingetj obb iaf, då befinner ja mig i sthlm, fett nicce. längtar som bara den :D
aja, hoppas ni få en nice helg, natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0