uppdate från sthlm .:)

ja, va ju som sagt isthlm i helgen.
kom dit i fredags, va meningen de skulle bli krogen dårå. men så blev de inte föär vi va så trötta. så blev hem till frida i hässelby, fixade oss och åt mat, sen bar de av mot grönan, kom dit nio och de stängde tio. så de va lite tärt. så iställe köpte vi ben och jerry glass, och gick runt och tittade på vackra sthlm, sen satt vi oss nere vid riddarfjärden och åt glass och pratade i telen med grabbsen som tydligen ville vi skulle komma till juniskär. men de gick ju inte. haha, sen kom de även ett råtta, tkte ja att de var. men de va en mus och de va jättesöt :,)
haha, aja blev rätt tidigt kväll då. gick och la oss, och dan efter blev de shopping, shoppade rätt mkt tkr jag.:)
men ja är nöjd. sen bare av mot ica och köpa dricka och sånt framåt kvällen, satt hos frida först och drack, sen drog vi til stan. sen fick vi oväntat främmande från sundsvall. trodde aldrig killarna skulle komma, och vi fick åka gratis med dom hem så då gjorde vi de iställe.:) haha, stötte även på philip berg på burger king, alias- dildo i andra avenyn och sebbe i hip hip hora. :)
sen bare av mot hässelby hämtade vår packning, och drog oss hemåt. hade askul i bilen även.fastän man va hur trött som helst, haha och vi satt fyra stycken bak även så alla låg hullerombuller. haha, men de fick gå. kom till slut hem till njurunda, tänkte äntligen hemma lr iaf nästan, men då fick inte vi åka längre eftersom chauförren bodde i njurunda, och han hade ju både kört till och från sthlm, så förstårligt. haha tänkte typ vänta på emil så han blev nykter och kunde köra hem oss, haha men han gick in sen tvärsomna han och vi fick inge liv, fick typ ringa erik och be om hemnummer haha, men inget svar där heller. haha går fan inte och få liv i den karln när han väl somna, hus rom helst, efter en timme i bilen c.a fick ja och sabina nog. tog oss modet och gå mot bussen, som vi precis missade. så blev statoil och köpa dricka, sen tog vi nästa buss efter en timme, ja säger då de. sjuk helg, men ändå jävligt nice. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0