lite om helgen :)

jadu, igår va ja hos jessica och jocke. vi skulle basta egentligen, men de blev inte av. för dom hade precis stängt när ja och jonas gick upp för att kolla. men de verka som att dom kanske skulle basta imorrn, så man får ävl se om man hänka då iställe då .:)
aja, hur som helst, satt hos jessica och jocke och drack, spelade poker och lekte med deras sex dockor, asfult. men va jävulst kul iaf.
va uppe typ till sex nåting, ja och jesica skulle egentligen upp klockan nio och köra skoter. men de regnade så mkt, så vi sket i de. lite less man blev när jessica satt sitt larm då. åså kunde man inte somna om xD haha, fast igofs kunde ja inte sova nå alls eftersom katterna förde oväsen, en viss jimmy snarkade som fan, och jonas nsackade som fan i sömnen, och sen marvinen lät som ufon .:D hhaa, men men sånt får man ta. skulle egentligen umgås med jessica ikväll också tänkte ja, men hon vaknade typ nyss så de blev inte av. haha ja ha nyss kolla på mr beans semester med mamma pappa och syser. den va faktiskt helt okej.:)
nu håller ja på att ladda ner babylon sjukan, ja vill se den jag. syrran ha sätt den men inte ja, nån som vet om den är bra lr ? :D på onsdag verka de iaf som att mamma ska köpa våra gymkort, så då blire träning som fan .:)
sen på måndag ska ja ringa angående ett jobb, och så ska ja på arbets intervju, kung omn mkan kunde få båda jobben .:)
men men, man ska ju inte hoppas på för mkt, vetj u iaf att ja ha jobb på sporthallen troligvis så. pappa som fixa, haha tur han ha kontaker. :)
men när ja ska jobba där ska ja nog jobba i fiket, typ stå i kassan och sånt, inte lbi badvakt lr nått sånt dära xD haha. :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0