jadu, säger då de!

idag ha ja vare hemma hos lars i korsta med madede och honom och kolla på film, innan de va ja på stan med dom och åt mat, och köpte massa gott.
såg cloverfield, vilken ja redan sätt. men de är asbra, se den. sen såg vi även the orfinage lr hure nu stavas. spansk film men finns med svensk text. skräck film som handlar om ett barn hem, as bra och hemsk, trodde ja skulle tappa andan där edtt tag, sen såg vi unrest, och sorority boys, också rätt bra filmer.:)
sen åkte ja ner till stan. och gick på krogen med Linda och carro, de va helt okej.:)
lite besviken som vanligt kanske, men de är inte ovanligt efter en krogrunda att ja bruka känna såhära. speciellt efter allt som hänt, önska bara en viss person kunde förstå de. sluta leka tre år, och bete sig som en vuxen individ. bli så jävla less. ha förklara flera ggr hur jobbigt de är, och ändå kan dfu inte inse. de är slut med de nu, ja orka inte mer. kan inte du bete dig, så varför ska ja ge dig en chans.
känns så jävla meningslöst allting.
aja, imorrn skulle ja träna med syster, men vettefan om ja kmr orka de. får ävl kanske bli på söndag iställe, så man kmr in i rutinerna, eftersom de va meningen vi skulle träna, sön- tis- tors-
imorrn kväll ska ja umgås med cindy iaf, bli nog mys de. nä nu ska ja ta och sova, natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0