dåligt väder.:(

Ville nästan ligga kvar under tecket i morse när ja vaknade. Höll på att få damp är ja såg vilket jävla piss väder de va ute. ja som tänkt promenera både till stan och hem, så himla duktig som ja blcit. men så blev de ju inte. får ävl se om de är bättre väder imorrn. isf blire nog prommenixa. msåte förbi ams också.
ja, annars ha inte hänt så mkt idag. va och lämnade in cv på konsum, de gick bra och Anna berätta för mig att ja hade rätt stor chans att ja kunde få jobbet. så då blev ja glad. köpte lite mat, och gick hem och åt. la mig och sov ett tag också xD
ovanligt.
Även att min läkare ringde nyss, och berätta att ja inte hade urinvägs infektion, och att provet ja tog va normalt. däremot hade ja betydligt mer röda och vita blodkroppar i urinen, vilket tyder på att nått inte står rätt till. så ska få remiss hemskickado ch kolla upp lite mer. orka seriöst inte ha de så hära längre. plus att ja ha svinont i min bakre visdomstand så ja tror ja avlider. bli ingen tandläkare iaf, och dra ut den. ja vägrar. även om de kan bidra till att kinden svullna upp, febero ch infektion. då ta ja hellre den chansen, och hoppas värken går över. tål inte tandläkare.
nåja! vänta på mamma nu, lite senare än vanligt, hon är och klipper sig och skulle vara hemma runt fem. men ha inte kommit än. hon ha inte hört av sig heller, hopaps verkligen inte de hänt nått.
För nu är ja vrålhungrig.
Va menat att ja skulle kolla på so you think you can dance ikväll. men kom på att de är imorrn, så då blire ju andra avenyn iställe. sen ska nog ja och syster försöka hinna träna lite också. men bli nog ingen prommis ikväll med take på vädret. synd de!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0