torsdag

ja ha typ nyss vakna, idag blire lugnt, ha vare och handlat lucnh och ska kolla på tvn, och kolla om de finns nå mer jobb och söka, imorrn ska iaf ja och madde åka till stefan och prata med han, kanske ska kolla om jimmy är där också, och om han vet nå jobb man kanske kan få .:P
ha ju bara pengar till sthlm just nu, och de känns lite tärt. för när ja kmr hem kmr ja inte ha nå pengar lixom, va ska man göra då ?
ja önska fan de fanns jobb till alla. även om de typ är omöjligt så önskar ja de, skulle vara så pass lättare och leva då, sen inga skatter och alfa kassan och a kassan kunde man söka direkt när man inte fick nå jobb, och social bidraget bli på samma summa de va förut. de hade ja ändrat på om ja fick, fan moderaterna tänker inte ens på oss utan jobb, dom fatta tydligen inte att sverige inte kmr fungera om dom fortsätter som dom gör. jaja
ja orka serrtiöst inte bry mig längre, vet bara att ja inte vill vara utan jobb. snart lär väl mamma och pappa bli å less på mig öfr att ja inte hitta nått, men va ska ja göra då ?
menar man kan inte göra annat än söka lr gå och fråga på ställena på stan. ja får väl kanske göra de nån dag till veckan, för idag och imorrn kmr ja inte orka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0